Gulvafslibning

 • Hjem
 • Gulvafslibning

Bestil gulvservice

Udfyld formularen med informationer, og jeg vil vende tilbage til dig .

  Gulvafslibning på Fyn

  Døre & vinduer i Greve

  Giv dit gulv nyt liv med en gulvafslibning

  Vidste du, at du kan få dit gulv til at se ud som nyt ved at få foretaget en gulvafslibning? Hos Thomsens Gulvservice v/Jens Thomsen i Søndersø på Fyn tilbyder vi forskellige former gulvafslibning af alle slags gulve.

  ​Jeg kommer ofte i områderne i og omkring Odense, Middelfart og Fyn, og kører også gerne uden for disse områder.

  ​Jeg har mere end 17 års erfaring inden for faget, hvilket gør mig kompetent til at foretage mange forskellige former for gulvafslibning. Jeg tilbyder gulvbehandling af alle slags gulve – både ask, eg, bøg, fyr og sildebensparket.

  Med mine 17 år erfaring kan jeg garantere dig, at du får et imponerende slutresultat. En gulvafslibning er en billige måde at få et helt ny gulv på. Efter afslibningen af gulvet kan jeg også hjælpe med en efterbehandling, så det flotte resultat holder længst muligt.

  ​Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte mig, hvis du mangler hjælp.

  ​Hvad koster gulvafslibning?

  Prisen for gulvafslibning afhænger af opgavens omfang.

  ​Typisk foretager jeg en gulvafslibning ned til det originale træ, genlakerer, sliber let igen, og giver det derefter et lag lakering igen.

  Jeg sammensætter gerne et godt tilbud til dig på netop dit gulv.

  Som gulvmand sørger jeg altid for at sætte mine kunders ønsker og behov i første række, hvor jeg gør mit bedste for at imødekomme disse. Jeg leverer altid et grundigt og veludført stykke arbejde, hvor resultaterne er af høj kvalitet.

  ​Ring for et tilbud på gulvafslibning

  Skal jeg komme og slibe gulv hos dig? Så kontakt mig på telefon 29 82 65 90 eller på e-mail jens@thomsensgulvservice.dk for at aftale nærmere. Desuden tilbyder jeg også andre former for gulvservice, såsom ludbehanling.

  Du kan også udfylde formularen her på siden, så vender jeg tilbage snarest muligt.​