Lakering af gulv

 • Hjem
 • Lakering af gulv

Gulvbehandling

Bestil gulvservice

Udfyld formularen med informationer, og jeg vil vende tilbage til dig .

  Trænger dit gulv også til en lakering? når du giver dit gulv en lakering er du med til at give dit gulv nyt liv og beskyttelse, så du kan have dit gulv i mange år frem. Når du får foretaget en lakering af dit gulv, så gør det også gulvet langt mere modstandsdygtigt overfor slid, legetøj, sko osv. En lakering af gulv, giver fornyet glans og får dine gulve til at se ud som var de nye.

  Thomsens Gulvservice har mere end 17 års erfaring inden for gulvbehandlinger, og tilbyder professionel lakering af gulve på Fyn nær Middelfart, Odense og Søndersø. Jeg tilbyder gulvbehandling af høj kvalitet og står altid klar til at rådgive og vejlede. 

  Lakering af gulv giver nyt liv

  En lakering af dit gulv er en overfladebehandling, hvilket betyder at det er en behandling der påføres gulvet efter man har lavet en afslibning af gulvet, som er med til at beskytte dine gulv samt forlænge levetiden på dem. En lakering er en meget slidsom gulvbehandling.

  Dit gulv kan stå flot i rigtig mange år, hvis bare du behandler og vedligeholder det rigtigt.

  Når dit gulv begynder at se slidt ud og har mange ridser, er det ved at være tid til en lakering af dit gulv. Når du giver dit gulv en lakering giver du gulvene den beskyttelse de har brug for.

  Alt efter hvilken gulvtype du har, og hvilken finish du ønsker fx mat eller skinnende, kan vi ud fra en dialog vælge det der passer bedst til dine gulve og dit behov.

  Prisen på lakering af gulv variere alt efter gulvets stand og tidligere behandlinger.

  Kontakt Thomsens Gulvservice for et uforpligtende tilbud på lakering af gulv

  Du er velkommen til at ringe for at få et uforpligtende tilbud på lakering af dit gulv, samt hvad jeg yderligere kan gøre for dig.
  Så kontakt mig på telefon 29 82 65 90 eller på mail: jens@thomsensgulvservice.dk du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, også vender jeg tilbage hurtigst muligt.