Oliebehandling

 • Hjem
 • Oliebehandling

Gulvbehandling

Bestil gulvservice

Udfyld formularen med informationer, og jeg vil vende tilbage til dig .

  Oliebehandling giver et flot og slidstærkt resultat

  Oliebehandling udføres af professionelle

  Står du og overvejer om du skal have en oliebehandling af dine trægulve?
  Så kan Thomsens Gulvservice i Søndersø nær Odense hjælpe dig, jeg har nemlig stor erfaring med alle former for gulvbehandling. En fordel ved oliebehandling af gulve er at, olien giver et flot og naturligt udseende.

  Så det er rigtig vigtigt at du tænker over hvilket udtryk dit trægulv skal skabe. Der er to forskellige formere for olie du kan vælge imellem, det er naturolie eller hvidpigmenteret olie.

  Naturolien fremhæver gulvets naturlige årer samt struktur. Naturolien giver mere glød og et varmere udtryk. Hvor den hvidpigmenteret olie blot skaber et lysere udseende, så hvis du ønsker et lyst trægulv med et naturligt udseende så er den ideel.

  Oliebehandling af trægulve er ligeledes nemmere at plet reparere end gulve der er lakeret, da det ved en lakering kræver en afslibning samt genlakering.

  Det er også forholdsvist nemt at vedligeholde oliebehandlet gulve, efterbehandlingen kan gøres efter behov, det vil sige at når du kan se at oliebehandlingen er ved at være slidt, så er det en rigtig god idé at give gulvet en efterbehandling med olie pleje.

  Oliebehandling giver et rustikt udseende

  Hvis du går efter et mere rustikt udseende i dit hjem, så er en oliebehandling af dit trægulv det helt rette for dig, på samme tid giver det også en stærk og smidig overflade – det vil sige at det er rigtig svært for vand og snavs at trænge gennem et oliebehandlet gulv.

  Hvis du vedligeholder dine oliebehandlet trægulve så holder de automatisk også længere på sigt, man skal altid anvende en sæbe der er beregnet til gulv der er oliebehandlet.

  Kontakt mig i dag for et uforpligtende tilbud på oliebehandling af dit gulv

  Du er velkommen til at kontakte mig og så kan vi få en uforpligtende snak om mulighederne for dit trægulv, og hvad der passer dig bedst.

  Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig?
  Så kontakt mig på telefon 29 82 65 90 eller på mail jens@thomsensgulvservice.dk Du kan også udfylde formularen lige herunder, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.