Sæbebehandling af gulve

 • Hjem
 • Sæbebehandling af gulve

Gulvbehandling

Bestil gulvservice

Udfyld formularen med informationer, og jeg vil vende tilbage til dig .

  Thomsen Gulvservice har mere end 17 års erfaring indenfor behandling af gulve, jeg har stor kendskab til branchen og leverer altid et resultat af højeste kvalitet.

  Hvis du er i tvivl om du skal vælge sæbebehandling af dit gulv eller ej – så er du altid velkommen til at, kontakte mig for at få råd og vejledning herom.

  En sæbebehandling af dit gulv, har mange fordele for gulvet. Det giver et flot og naturligt udseende, og fremhæver træets naturlige egenskaber. Dog er et sæbebehandlet gulv også en del mere modtagelig overfor slid, end et lakeret eller olieret gulv er.

  Derfor skal du oftere rengøre det både med støvsugeren og gulvmoppen.

  En sæbebehandling danner en film på overfladen af dit gulv, på den måde er det bedre beskyttet overfor skidt og snavs. Fordelen ved at sæbebehandle sit gulv er at, det er utrolig nemt selv at udføre, da det svarer til at du vasker gulvet.

  Dog skal du være opmærksom på at vælge den rette sæbe til dit gulv, da det ikke er alle sæber der efterlader en åndbar sæbefilm på træets overflade.

  Sæbebehandling af gulve – pleje og vedligeholdelse

  Når du vælger et sæbebehandlet gulv, følger der også en del pleje og vedligeholdelse med. Til den løbende pleje skal du anvende samme sæbe som der er brugt ved grund behandlingen.

  Gulvet skal rengøres godt og grundigt før vask, så jeg anbefaler at du støvsuger gulvet godt inden du går i gang med at vaske dit gulv.

  Ligeså snart du vasker gulvet fjernes det tidligere sæbe lag og snavs, men der efterlades også en helt ny og åndbar sæbefilm.

  På den måde får du både en gulvvask og gulvpleje i en arbejdsproces.

  Kontakt mig for en uforpligtende snak om sæbebehandling af dit gulv

  Kontakt mig i dag for en uforpligtende snak om mulighederne for sæbebehandling af dit gulv, jeg står med glæde klar med råd og vejledning i forhold til hvad der passer bedst til dine behov.

  Ring i dag på 29 82 65 90 eller send en mail på: jens@thomsensgulvservice.dk