Ludbehandling

 • Hjem
 • Ludbehandling

Gulvbehandling

Bestil gulvservice

Udfyld formularen med informationer, og jeg vil vende tilbage til dig .

  Ludbehandling af gulv i Odense og omegn

  Kunne dit trægulv godt trænge til at blive lysnet op? Så er det måske en ludbehandling, der skal til.

  Hos Thomsens Gulvservice v/Jens Thomsen udføres forskellige former for behandling af trægulv, til kunder i og omkring Odense, Middelfart og resten af Fyn. Dog kommer jeg også gerne uden for disse områder.

  Hvorfor få en ludbehandling 

  Nogle trægulve har det med at blive gullige og brune i med tiden alt efter træsort. Det vil en ludbehandling sætter en stopper for, så træets mønstre og aftegninger stadig fremstår tydelige.

  Jeg tilbyder ludbehandling og andre former for gulvlakering eller oliebehandling på alle trægulve – uanset træsorten. Inden for oliebehandlinger tilbyder jeg natur- eller hvid olie.

  Typisk foretager jeg en gulvafslibning inden gulvet behandles, men det afhænger af det pågældende gulv. Jeg garanterer et flot resultat hver gang, uanset hvilken opgave jeg skal løse.

  Hvad er ludbehandling?

  Ønsker du dit gulv lysnet med en glat overflade, så er en ludbehandling det rette valg for dig. Med en ludbehandling kan der vælges imellem at sæbebehandle, lakere og hvid oliere.

  ​Jeg anvender typisk kvalitetsprodukter fra Trip Trap eller Loba, men behandler også gerne med andre mærker, hvis du ønsker dette.

  Jeg tilbyder desuden alt inden for efterbehandling af gulve, hvor jeg gerne kommer ud efter et par år og olierer dit gulv igen eller anvender gulvsæbe.

  Sørger du jævnligt for at få dit gulv efterbehandlet, kan dette være nok, så du ikke behøver at slibe dit gulv på ny.

  Ring og få en god pris på ludbehandling af gulv

  Lyder dette som noget for dig, så kan du kontakte mig med det samme. Jeg står altid klar til at hjælpe med ludbehandling hos dig og nyder ligeledes at rådgive og vejlede.

  Kontakt mig på telefon 29 82 65 90 eller på e-mail jens@thomsensgulvservice.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.